Addo Elephant National Park.

På morgonen var vi på Addo Elphant! Vi åkte en guidad tur i en safari bil/buss. När vi hade kommit ca. 100 meter ser vi en ensam zebra.
Den var inte rädd för oss ”paparazzis”. Vi såg också många elefanter.
En elefant var inte rädd och var väldigt nära bilarna. Ja den gömde sig där. På 2 timmar såg vi elefanter, zebror, antiloper, en kudo och lejon. Lejonen såg vi inte så mycket av. De låg och sov på ryggen. Så vi kan säga att vi såg lejonmagar. Efter vårt safari så fikade vi.
Marika och Hania shoppade lite. Eller inte så lite… Vi hittade ett ställe som heter Millbury Guest House som vi nu bor på. Hania och Linus blev glada för det fanns en pool. Så vi badade och solade på eftermiddagen. Vi åt vår kvällsmat i Philip och Beriths rum, som vanligt! Imorgon ska vi kanske åka och titta på världens högsta bungyjump, 600 meter. Vi får se om Micke vågar hoppa, Ingen annan vågar nog. Ha det gött!

P.s Hania hälsar till sin klass
Bloggat av Hania

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Addo Elephant National Park.

 1. Marcus & Elin skriver:

  Gôtt bloggat Haniis! Här försökte vi komma isäng tidigt efter en veckas lov – det lyckades inte superbra. Josef har kommit in i någon 1 och ett halvtårstrots så han skriker som en stucken gris om han inte får se teletubbies HELA TIDEN! och det är vi andra i familjen inte så intresserade av……, så var glada att ni slipper hälsa på oss på ett tag! Som tur är så är han ju världens goaste där emellan. Nu är klockan snart 22. 3barn sover, jag borde jobba med konståkningsläger (jippiiii, eller?) men det är ju mycket roligare att titta på fantastiska bilder från SA! Marcus är borta på prisma och lagar Måns glasögon – nej, fråga inte vad som hänt….
  Ha det super, super, duper och hälsa och krama allihop! Saknar att inte bara kunna ringa och prata med mormor eller marika! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på möte. Ja, jag skulle gärna byta med er! Kraaaaaaaaaam!

 2. Ebba skriver:

  Hej Hania, vad roligt att du bloggade! :)
  Jag är somsagt inte lite avundsjuk på er just nu, men ni får ha det roligt åt mig med :)

  Ha det gött o hälsa alla från mig!

 3. Ingela & Lennart skriver:

  Hej!
  Kul att läsa om era äventyr, och du Hania är lika duktig på att blogga som pappa & co. Helt underbara bilder på elefanterna! Förstår att ni har det helt fantastiskt! Lycka till med hoppet Micke! Kramar från Ingela, Lennart, Alexander & Viktoria

 4. Elenor skriver:

  Du är bra på att blogga, Hania! Det ser ut som om ni kommit ganska nära djuren, t o m lejonmagarna såg ut att vara nära.

(Här ska stå det som finns i mail skickat 23/12 2011)