Sommarsolen skiner på julgranen!

Hej.
Idag har vi besökt Two Oceans Aquarium i Waterfront.
När vi besökte Akvariet så var det, utan att vi visste, Akvariets
”Sweet Sixteen” så vi var inte ensamma där.
Men på söndagar är det också hajmatning. Det var också matning av pingviner, sköldpaddor och rockor. Vi fick gå ut och in från akvariet så därför rubriken. Jo utanför gallerian i Waterfront stog det en hög julgran och solen sken på den. På kvällen åt vi oss mätta på Beliza, en Italiensk och Portugisisk resturang.                                                            Ha det bra!    //Bloggat av Hania!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sommarsolen skiner på julgranen!

 1. Eva och Sven skriver:

  Käre vänner vilket tempo ni håller, men ni får också se och uppleva fantastiskt mycket. Bloggen är rena rama reklambroschyren och man kan lätt bli sugen på en resa. Vi önskar er en bra sista äventyrs- vecka så ses vi kanske på lördag-kväll. Eva o Sven.

 2. Alice svensson skriver:

  snygga pingviner och fina fiskar.
  roligt att du bloggar så mycket,Hania ;)
  saknar dig!
  Kram Alice

 3. Elenor skriver:

  Måste kännas mysko att ha julgran i sommarvärme, eller hur?

(Här ska stå det som finns i mail skickat 23/12 2011)