Allt roligt har ett sluuuuuuut!

Så har vi då kommit till vägs ände på denna resan. Det är med stor tacksamhet som vi summerar att allt gått så bra. Att vi klarat oss från olyckor (nästan) och att allt fungerat. I dag har vi sagt adjö till vår vän Nissan Patrol. Efter nästan 1900 mil så är bilen lastad i en container för transport till Göteborg. Imorgon så flyger vi hemåt och vi räknar med att vara hemma i Huskvarna på fredag kväll. På lördag kväll kl. 18.00 så kommer Monica Woodhouse från Place of Restoration att vara i Kungsportskyrkan och berätta om deras arbete med föräldralösa barn i Sydafrika. Ingemar Olsson och Läkarmissionen medverkar också. Hoppas att vi ses på lördag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Allt roligt har ett sluuuuuuut!

 1. "Harry" skriver:

  Det har varit riktigt kul att följa er under hela eran resa! Tänk om man kunde varit med, men nu är ni välkomna hem….till badrumsrenoveringen i januari ;-) . Vi ses på lördag!

 2. Alice svensson skriver:

  så roligt att ni kommer hem efter eran underbara resa.
  ha en bra resa Nissan Patrol.;)

 3. Elenor skriver:

  Välkomna hem!!!!!!!

 4. Dan W skriver:

  Tack för allt ni delat med er av under de här veckorna!
  VÄLKOMNA HEM till Sverige och Huskvarna!!!
  /Dan med familj

 5. Anita Zeed skriver:

  Tack för en fantastisk resa. Att ni har delat med er så mycket av vad ni varit med om. För att inte tala om alla underbara bilder. Det kommer att kännas konstigt att inte få titta in till er på kvällarna. Det har varit så spännde! Önskar er alla Guds välsignelser och att det går bra att komma igång i byggsvängen igen. Kram Anita

(Här ska stå det som finns i mail skickat 23/12 2011)