Huskvarna!

Efter 30 timmars resa från Kapstaden så kom vi i går kväll hem till Huskvarna. Det kändes konstigt att det har gått 3 månader sedan vi  började vår resa. Det är i alla fall väldigt skönt att vara hemma igen. När vi kom hem så fick vi reda på att Monica från Place of Restoration inte kommer att vara med på Kungsporten i kväll på grund av att Sne som skulle varit med Monica på denna resa är försvunnen. Detta är väldigt allvarligt i Sydafrika och alla är mycket oroliga. Monica hjälper polisen i sökandet och känner att hon inte kan resa just nu. Mycket tråkiga nyheter att komma hem till. Vi hoppas och ber att man snart ska finna Sne och att hon är välbehållen. Idag så är vi alla mycket trötta och kommer att göra minsta möjliga. Tack alla ni som har följt oss på vår resa. Vi kommer att publisera några inlägg till innan vi avlslutar detta projekt så häng med ett litet tag till. Vi kommer också att bjuda in till en träff för alla sponsorer och andra intresserade lite längre fram.  /Halloafrica

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Huskvarna!

 1. Ingela & Lennart skriver:

  VÄLKOMNA HEM! Skönt att allt gått bra och TACK för att vi fått vara med och dela era äventyr och upplevelser! Familjen Hall

 2. David, Christina, Alice, Algot och Carl skriver:

  Välkomna hem! Ska bli så roligt att få träffa er igen!

 3. Ebba skriver:

  VÄLKOMNA HEM! Vi får träffas snart (blir ju förmodligen på KP ikväll), ska bli så roligt att träffa er igen!

 4. Välkomna hem till Sverige!
  Det har varit roligt att följa er på er resa, och vi vet att ni har mycket att smälta nu! Vi har ett bra land och har mycket att vara tacksama för…Det finns mycket att göra här oxå… men kanske nya äventyr väntar… en gång overlander …. ja, det är något visst med resandet och resenärer.! Sköt nu om er och han en fin advent och Jul!

 5. Emma Petersson skriver:

  Välkomna hem! Skönt att allt har gått bra!! Kramar

(Här ska stå det som finns i mail skickat 23/12 2011)